Ghostbikers Sleidinge VZW Ghostbikers Sleidinge VZW
Mountainbike & Cyclingclub
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

Een welgemeende dank aan iedereen

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Ghostbikers Sleidinge VZW -> VTT - CYCLINGRIT 2016
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Pycksken
Aandeelhouder


Geregistreerd op: 17 Dec 2009
Berichten: 9097
Woonplaats: Sleidinge / SECRETARIS

BerichtGeplaatst: 12-09-2016 20:57:53    Onderwerp: Een welgemeende dank aan iedereen Reageren met citaat

Dag Ghosts,

Zoals beloofd gaan we ook wat neerpennen - mijn gevoelens voor, tijdens en na de rit !!

Ik dacht dit jaar ... dit wordt het jaar van eentje te veel. Mijn gedachte was : "we hebben als club 7 vette jaren gekend .. nu komen waarschijnlijk 7 magere jaren. Zou ik stoppen ? Waarom doe ik dit eigenlijk ? Waarom stop ik honderden uren per jaar mijn tijd in een club ? Werken - club - wat fietsen - weinig tijd om nog andere zaken te doen. Kortom .... mijn moed zat ver onder het zenit.

Moet toegeven het werk voor de club en de schwung voor de club was er voor mij uit. Toch nog eens alles gegeven om van onze rit een succes te maken. Dus zou ik de knoop doorhakken na de rit. Tijd voor iets en iemand anders ..... maar als je ziet welke geweldige gasten en dames er in het bestuur zitten en wat voor een schitterende achterban we hebben ... ik kan dat toch niet maken hé !

Cijfer eens de ritten samen weg, alle geweldige uitstappen, alle leuke après, alle verschillende types mensen die je leert kennen, voorspoed en tegenspoed, vrienden die je er aan overhoudt, .... Als ik dat achterlaat ... zou ik dan dezelfde sfeer voelen bij een wandelclub, kaartclub, vinkenzettingploeg, enz ... ik wist het antwoord direct ... NEEN NEEN NEEN .... dus we gaan nog effe door.
Terug met volle moed. Iedereen heeft wel eens een dipje !!!

Bij deze wil ik mijn collega's die ook bij de wieg stonden van de Ghostbikers Sleidinge VZW ook eens een hart onder de riem steken !
Collega-bestuursleden - jullie zijn verdomd schitterende mensen !!!

Danny, ondanks mijn zenuwachtigheid en stress en nervositeit, bolwerk je toch steeds om mij onder controle te houden en steeds het hoofd koel te houden bij onverwachte situaties en dergelijke meer. Mij is het niet gegeven om te coördineren zoals jij doet in het Chirolokaal. Dank ook om een pak administratief werk ivm rit over te nemen van mij. Voorzitter zijn is toch niet zo evident als het lijkt !
Dank u om al 7 jaar de club te leiden ! Applause
Vandaag op de vergadering zei de voorzitter van de VWB het ook nog eens : "kritiek geven is heel gemakkelijk, maar zelf eens iets doen en iemand bedanken is daarentegen o zo moeilijk" !!

Ed en Fil, hoe jullie er steeds in slagen koel te blijven en op alles een oplossing weten en na jullie uren heel wat materiaal voor de rit in elkaar flansen ... dat heeft geen naam ! Jullie beiden zijn zo koel en rustig als iets - uiterlijk toch ! Echte mannen naar mijn hart !! Rijden jullie veel of niet ... het kan mij geen bal schelen. Met jullie er bij in ons team, dan voelen we ons allen op ons gemak. Mijn gedachte is steeds "met die 2 mannen er bij komt alles goed" - TOPPERS

Iemke en Marleen, iedereen draagt zijn steentje bij. Iemke, als kersverse mama is het ontegensprekelijk minder evident om nadrukkelijk op de voorgrond te treden, maar maakt niet uit. Je bent er altijd op de vergaderingen en aan de inschrijvingstafel. Wat nu niet is, komt in de toekomst zeker terug ... fietsen en nadrukkelijker aanwezig zijn. Marleen, idem dito. Verantwoordelijk voor de bevoorrading en steeds aan de zijde van Eddy aanwezig om her en der een handje bij te steken. Fietsen staat bij jullie beidjes achteraan de woordenboek, maar als de nood het hoogst is zijn jullie der bij. Straks nemen jullie de verantwoordelijkheid op u voor het MTB-weekend in de Ardennen en telkenjare is dit tot in de puntjes verzorgd !!! DANK U

Ludwig en Luk zijn er ietsje later bijgekomen. Ludwig is de man van de catering. Als er iets nodig is om te eten of te drinken, den Ludwig zal het wel gaan halen. Bereidingen neemt hij nu ook voor zich, gerugsteund door Jean-Pierre, of vice versa (rijstpap rit) !! Alle aankopen van de catering zijn op konto van den Ludwig. Maakt ons leven heel wat makkelijker. HARTELIJK DANK

Onze laatste aanwinst Luk is een man met een groot hart. Het is gemakkelijk te zeggen, je bent in pensioen, je hebt tijd zat ... je moet het maar willen doen en hij doet het !! Veel fietsen, verantwoordelijkheid nemen, rondrijden met de camionette, meehelpen uitpijlen .... uitgegroeid op een korte tijdspanne tot ons manusje-van-alles !! PETJE AF

Als je dit weekend bekijkt .... hoe we het telkens klaarspelen !! En bovendien elk jaar beter op elkaar ingespeeld worden ..... dan kan dit sprookje nog wel een tijdje blijven duren !!!!!

DANK U VRIENDEN !!!

Tot daar mijn dankwoordje aan mijn collega-bestuursleden !!

Nu efkens slapen ... dan gaan we er nog een vervolgsken aan breien ... Applause
_________________
De beste remedie tegen Corona is volgens mij toch fietsen zunne !!!!!


Laatst aangepast door Pycksken op 13-09-2016 18:52:59; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Michel
Wegkapitein


Geregistreerd op: 15 Mrt 2010
Berichten: 1380
Woonplaats: Lovendegem

BerichtGeplaatst: 12-09-2016 21:16:21    Onderwerp: Reageren met citaat

Applause Applause Applause
_________________
"To be a watje or not to be a watje,
that's the question"
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Pycksken
Aandeelhouder


Geregistreerd op: 17 Dec 2009
Berichten: 9097
Woonplaats: Sleidinge / SECRETARIS

BerichtGeplaatst: 12-09-2016 21:44:14    Onderwerp: Reageren met citaat

Inderdaad Michel,

Ook voor u en alle leden die veel meefietsen en ons meehielpen aan de rit. Ook de leden die steunen, niet fietsen, minder fietsen, .... een heel heel heel diepgemeende proficiat en dikke mercie om Ghostbiker te zijn !

In verband met onze rit wil ik de twee teams die een weken en een week voor de rit in de weer hebben geweest om honderden pijltjes te hangen, paaltjes te kloppen, splitsings- en gevaarsborden te hangen, linten te hangen, palletten te leggen, te maaien, sproeien en snoeien ....

Team MTB : Luc De Bleecker, alias Massiboy. Dozen slaappillen heeft ie moeten slikken om de laatste maanden toch maar een paar uur te kunnen slapen Very Happy. Bijgestaan door zijn rechterhand Daniël Dekeyser hebben ze dagen, uren in de weer geweest om alles in orde te brengen. De laatste week kwamen onze twee goedlachse kornuiten het team versterken : Luc en Carlos hebben de ganse week in de weer geweest om de MTB-rit uit te pijlen en of ze het goed gedaan hebben ... ik heb nog nooit zoveel roze pijltjes zien hangen. Natuurlijk mag ik ook Mario De Boever niet vergeten bij het uitpijlen (en Hilde De Wulf) ! Philippe Spiessens om zijn stelling ter beschikking te stellen en de opbouw hiervan te coördineren. Ere wie ere toekomt.

Team CYCLING : de architect van de rit was onze Kurt Van Belle, de man met heel veel kennis van de GPS. Iedereen was er over eens ... het was een heel mooi en heel rustig parcours ! Alle deelnemers waren hierover unaniem. Bijgestaan door Luk Van Acker hebben beiden het ganse parcours uitgepijld ... grote klasse !

Dan vraagt er zich nu één mens zich af ... en ik dan ?????
Natuurlijk onzen Marcus niet te vergeten. De man van de chemie tussen de MTB-rit en de CYCLING-rit. De ene moment kronkelden zijn hersencellen zich rond de bomen in de bosjes, de andere moment moesten ze nadenken over de splitsingen in de cyclingrit.
GPS-bestand uitwerken van de VTT, splitsingsborden aanpassen, uitpijlen, vergaderingen bijwonen, zijnen buur warm maken voor de sponsoring bevoorrading, .... kortom de enige man die van beide disciplines op de hoogte was !!! En niet te vergeten .... het tweede jaar op rij enorm veel energie gestoken in het werkschema. En moet zeggen .... heeft het zijn nut bewezen .... en of !!!! Klasse kookmaatsjen !!!!!

We zullen hun voordragen voor de Nobelprijs van de VTT en CYCLING.

Bovengenoemde heerschappen waren belangrijk voor onze rit, maar zoals wij, kunnen ook zij niet zonder de hulp van alle bereidwillige leden !!! Dus ook een handgeklap voor iedereen, maar dan ook iedereen die een vijs, een spanband, een bliksken, een flesken, een papierken, een emmer, een boterham, ... in zijn handen heeft gehad !
Elkeen die 1 minuut, 1 uur, 1 dag, 2 dagen, 1 week, 2 weken, enz. meegeholpen heeft !!! DANK U

Als je ziet hoe met verenigde kracht een stelling-brug wordt afgebroken ! Fenomenaal !! Hoe vlug alle nadars op de kar terechtkomen ! Fenomenaal !

LEDEN - JULLIE ZIJN FANTASTISCH !!!!

thumleft

Mijn excuses al op voorhand wie ik vergeten heb .... niet makkelijk om niemand te vergeten.
_________________
De beste remedie tegen Corona is volgens mij toch fietsen zunne !!!!!


Laatst aangepast door Pycksken op 13-09-2016 18:52:24; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
lonely biker
Wegkapitein


Geregistreerd op: 16 Dec 2009
Berichten: 1178
Woonplaats: Zelzate / ONDERVOORZITTER

BerichtGeplaatst: 12-09-2016 21:56:19    Onderwerp: Reageren met citaat

Merci schat Wink
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Eddy Dierickx
site-admin


Geregistreerd op: 16 Dec 2009
Berichten: 402
Woonplaats: Wachtebeke / PENNINGMEESTER

BerichtGeplaatst: 12-09-2016 22:42:16    Onderwerp: Reageren met citaat

Mooi geschreven Phil,

Je tekst en dankwoorden raken onze gevoelens.

Bedankt aan allen die zoveel gratis vrije tijd in de club steken.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Philippe S.
Prof


Geregistreerd op: 07 Sep 2015
Berichten: 909
Woonplaats: Lembeke

BerichtGeplaatst: 13-09-2016 5:44:03    Onderwerp: Reageren met citaat

Merci Phil voor de vele mooie woorden.
We doen dit met zijn allen met heel veel plezier,ik zelf was verrast zondag avond dat er zoveel leden geholpen hadden thumleft thumleft
Houden zo!!!
Merci en tot de volgende Applause Applause Applause Applause thumleft
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Massiboy
Ploegmanager


Geregistreerd op: 16 Dec 2009
Berichten: 4222
Woonplaats: Sleidinge

BerichtGeplaatst: 13-09-2016 6:18:59    Onderwerp: Reageren met citaat

phil mooi verwoord een toffe club met veel helpende handen bedankt aan iedereen Applause
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
Massiboy
Ploegmanager


Geregistreerd op: 16 Dec 2009
Berichten: 4222
Woonplaats: Sleidinge

BerichtGeplaatst: 13-09-2016 7:03:05    Onderwerp: Reageren met citaat

lonely biker schreef:
Merci schat Wink


berten / daniel veel dank voor de bijstand en werk die je met ons hebt gedaan jullie staan altijd ter beschikking . fijne makkers
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
lonely biker
Wegkapitein


Geregistreerd op: 16 Dec 2009
Berichten: 1178
Woonplaats: Zelzate / ONDERVOORZITTER

BerichtGeplaatst: 13-09-2016 8:58:38    Onderwerp: Reageren met citaat

Massiboy schreef:
lonely biker schreef:
Merci schat Wink


berten / daniel veel dank voor de bijstand en werk die je met ons hebt gedaan jullie staan altijd ter beschikking . fijne makkers

Ik ga mijn naam moeten veranderen in berten majo ,,,haha
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
truckster
Prof


Geregistreerd op: 09 Mei 2010
Berichten: 765
Woonplaats: Evergem

BerichtGeplaatst: 13-09-2016 9:20:44    Onderwerp: Reageren met citaat

Philippe wij doen dit met veel plezier, meehelpen.
Ik heb nog geen 5 min spijt had dat ik lid ben van de Ghostbikers.
Al veel activiteiten meegedaan en al veel gelachen en al veel aanmoedigingen ook had.
En achter een goede club staat een goed bestuur.

Jullie zijn TOPPIE
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
baggio
Ploegdirecteur


Geregistreerd op: 19 Dec 2009
Berichten: 1505
Woonplaats: Sleidinge

BerichtGeplaatst: 13-09-2016 16:19:37    Onderwerp: Reageren met citaat

Pijcksken , hier heb ik nu ne keer geen woorden voor Applause
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
SportSlife
site-admin


Geregistreerd op: 16 Dec 2009
Berichten: 3085
Woonplaats: Doornzele / VOORZITTER

BerichtGeplaatst: 13-09-2016 17:02:03    Onderwerp: Reageren met citaat

Philip, moatjen
jij hebt je roeping gemist. Jij moest schrijver of dichter geworden zijn.
In de eerste plaats bedankt voor die lovende woorden. Het is denk ik de eerste keer in mijn prille loopbaan als voorzitter dat ik eens een woordje van dank in ontvangst krijg. ALs je me de vraag stelt als dit nodig is zeg ik "neen" maar het doet wel enorm veel deugd. Ik geniet van de leden die de fiets ter hand nemen en nagenieten van een frisse pint (of iets anders) na de rit. Van de vele vrienden en de uitstappen die we maken. Van de mensen die een leuke babbel komen doen als ze kledij komen passen. Meer moet dit voor Linda en mezelf niet zijn.

We hebben iets moois uitgebouwd waar we over 10 jaar mee gestart zijn, maar dan in een andere clubken ergens in Sleidinge.
Samen met Eddy, Filip en Marleen (Marcus en Luc) liggen we aan de basis van deze mooie club. Onze eerste ervaring 7 jaar terug was een VTT waar we heel veel werk hebben in gestoken maar door de slechte weersomstandigheden bijna niks opleverde. Nadien is onze organisatie alleen maar beter geworden om te resulteren in wat we vorig weekend hebben gerealiseerd. Dank zij de onvermoeibare medewerkers die spontaan hun medewerking aanbieden is het mogelijk om dit te realiseren. Ik weet dat we ooit nog wel eens een tegenslag gaan moeten verwerken, maar we staan sterk genoeg in onze schoenen om keihard terug te vechten.

Jammer dat we (officieel) moeten afscheid nemen van onze parcourbouwer voor de VTT, maar ik ben er zeker van dat Luc onze nieuwe mensen met raad en daad zal ondersteunen. Luc, bedankt voor de vele uren welke je hebt opgeofferd aan onze club.

Ik wil ook nog een woordje van dank geven aan Tommeke Acke (of mag ik Tom zeggen Smile ) voor het GRATIS uitlenen van zijn tent, tafels en stoelen. Ik mag ook Marc Van Wiemeersch niet vergeten, en alle andere sponsors. Ook zonder jullie steun is dit allemaal niet mogelijk.
Het officiële seizoen zit er bijna op. Wij als bestuur zijn al bezig om na te denken wat we minstens even goed of misschien wel beter kunnen doen dan dit jaar.

aan iedereen nen helen dikken MERCI
_________________
Life is like riding a bike, to keep your balance, you must keep moving!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
Martine
Junior


Geregistreerd op: 11 Dec 2015
Berichten: 320
Woonplaats: Vinderhoute

BerichtGeplaatst: 13-09-2016 17:13:45    Onderwerp: Reageren met citaat

Philippe, geen woorden voor . Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
Marcus
site-admin


Geregistreerd op: 16 Dec 2009
Berichten: 7829
Woonplaats: Sleidinge

BerichtGeplaatst: 13-09-2016 17:24:42    Onderwerp: Reageren met citaat

Schone woorden Pycksken!

Volgens mij moeten we weer de Ghostgazette in het leven roepen om jouw poëtische schrijfsels te vereeuwigen! Smile
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Kurt Van Belle
Ploegmanager


Geregistreerd op: 13 Feb 2011
Berichten: 2914
Woonplaats: Sleidinge

BerichtGeplaatst: 13-09-2016 17:30:16    Onderwerp: Reageren met citaat

Bedankt voor de appreciatie op en ook vooral buiten het forum.

GR
Kurt
_________________
ONLY HE WHO GIVES UP IS DEFEATED. EVERYONE ELSE IS VICTORIOUS
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
baggio
Ploegdirecteur


Geregistreerd op: 19 Dec 2009
Berichten: 1505
Woonplaats: Sleidinge

BerichtGeplaatst: 13-09-2016 20:23:00    Onderwerp: Reageren met citaat

Als er iets is waar we het bestuur kunnen mee bedanken dan is het massaal blijven komen fietsen met de club !
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Ghostbikers Sleidinge VZW -> VTT - CYCLINGRIT 2016 Tijden zijn in GMT
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Powered by phpBB
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum