Ghostbikers Sleidinge VZW Ghostbikers Sleidinge VZW
Mountainbike & Cyclingclub
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

Fietsen in groep
Ga naar pagina 1, 2  Volgende
 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Ghostbikers Sleidinge VZW -> MEDEDELINGEN BESTUUR IVM CORONA
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
SportSlife
site-admin


Geregistreerd op: 16 Dec 2009
Berichten: 3229
Woonplaats: Doornzele / VOORZITTER

BerichtGeplaatst: 17-05-2020 15:10:55    Onderwerp: Fietsen in groep Reageren met citaat

CORONAVIRUS

Een update van VWB (Vlaamse Wielrijdersbond)


14/05 Richtlijnen wielertoeristen rijden in groep vanaf 18 mei!

Wat zijn de richtlijnen voor wielertoeristen? bron: sporza / HLN-VTM nieuws

Terug naar de maatregel: buiten sporten mag voortaan met maximaal 20 personen én met een coach. Hoe moeten of mogen we deze richtlijn interpreteren?

"Je moet altijd kijken naar de logica. Er moet begeleiding zijn, één persoon die verantwoordelijk is binnen een groep voor het naleven van de regels en voorwaarden: handhygiëne, afstand, ... Je moet iemand responsabiliseren die moet toezien op de naleving van de regels."

Naar de geest van de wet mag een pelotonnetje wielertoeristen dus weer de baan op? "Een peloton van 15 renners mag op de openbare weg. Daar kunnen ze de afstand respecteren. En dan moeten ze een wegkapitein aanduiden die moet nagaan of de regels worden gerespecteerd."

"Ook hier moet je je gezond verstand gebruiken. De logica is duidelijk: er moet iemand verantwoordelijk zijn die ook kan aangetikt worden als de regels niet nageleefd worden."

Concreet betekent dit:

-Groep wielertoeristen mag maximaal uit 20 personen bestaan (wegkapitein/coach/trainer/verantwoordelijke inbegrepen).
-Wegkapitein/Coach/Trainer/Verantwoordelijke aanduiden is verplicht (Voor vertrek aanduiden).
-Wegkapitein/Coach/Trainer/Verantwoordelijke zorgt ervoor dat regels worden nageleefd.
-Gezond verstand gebruiken! (verkrijgbaar in Action of Ikea) Dit betekent: zoveel mogelijk social distancing toepassen, geen bidons uitlenen, na de tocht direct naar huis,...?

13/05 Vanaf maandag sporttrainingen en sportlessen in open lucht mét coach en maximaal 20 personen toegelaten.
Sporttrainingen en -lessen mogen vanaf volgende maandag (18 mei) weer bij sportclubs in openlucht plaatsvinden, met maximaal twintig personen. Dat heeft premier Sophie Wilmès (MR) op de Nationale Veiligheidsraad bevestigd. De aanwezigheid van een coach is verplicht.

WE ZIJN MOMENTEEL AAN HET NAVRAGEN HOE CLUBS ZICH MOETEN ORGANISEREN OM IN ORDE TE ZIJN MET DE MAATREGELEN.

Mijn beslissing tot nader bericht

Als ik dit alles doorneem weten ook onze mensen van VWB niet 100% hoe de regels in mekaar zitten!

Dus laat ons nog eventjes volharden. Ik ben regelmatig met de fiets de baan op en wat ik zie is grotendeels ok!

Ik ga voorlopig mezelf niet opofferen om kapitein te zijn noch iemand de raad geven om zich kandidaat te stellen.
Ons bestuur zal ook niet de verantwoordelijkheid dragen.

Draag zorg voor mekaar en voor jezelf! We gaan er allemaal beter uitkomen.
_________________
EEN WELGEMEENDE DANK U WEL AAN IEDEREEN DIE ZIJN STEEN of STEENTJE HEEFT BIJGEDRAGEN TOT HET SUCCES VAN ONS WEEKEND !!!!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
Kurt Van Belle
Ploegmanager


Geregistreerd op: 13 Feb 2011
Berichten: 3029
Woonplaats: Sleidinge

BerichtGeplaatst: 22-05-2020 12:52:18    Onderwerp: Reageren met citaat

Ter info

Communicatie cycling Vlaanderen.
OPGELET: naar aanleiding van een communicatie van het AISF raden wij aan om in Wallonië niet in groep te fietsen. Fietsen in groep, op de openbare weg, is daar niet toegelaten.
_________________
ONLY HE WHO GIVES UP IS DEFEATED. EVERYONE ELSE IS VICTORIOUS
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Kurt Van Belle
Ploegmanager


Geregistreerd op: 13 Feb 2011
Berichten: 3029
Woonplaats: Sleidinge

BerichtGeplaatst: 22-05-2020 13:44:11    Onderwerp: Reageren met citaat

NIEUWS
De valstrikken van het opnieuw mogen fietsen in groep
18.05.2020 | STEVEN KINS
België is een nieuwe fase ingegaan van de exit uit de 'lockdown light' tegen de verspreiding van het coronavirus. Niet alleen mogen kappers opnieuw de deuren openen, maar ook (fiets)groepen van maximaal 20 personen mogen in clubverband terug buiten komen. Daar zitten wel enkele gevaren aan vast ...

Op de website van het Crisiscentrum wordt verwezen naar Sport Vlaanderen voor meer info over de mogelijkheid om te sporten in groepsverband. Daar staat te lezen: "Fietsen en wandelen in groep zijn enkel toegestaan als de tochten georganiseerd zijn door een club of een vereniging, en dat met maximaal 20 personen, steeds in de aanwezigheid van een trainer of een meerderjarige toezichter. En altijd op 1,5 meter van de andere personen. Wil je wandelen of fietsen in niet-georganiseerd verband? Dan mag je buiten sporten met iedereen die onder hetzelfde dak woont en/of met twee (altijd dezelfde) personen. Je dient altijd de 'social distancing'-maatregelen (afstand van 1,5 meter) en hygiënische maatregelen in acht te nemen."

Cycling Vlaanderen specifieert de regels nog iets meer: het maximumaantal van 20 personen is enkel van toepassing voor officiële clubs en teams - vriendengroepjes hebben dus geen toelating om met meer dan drie te rijden. Kleinere groepen zijn bovendien aanbevolen. Zo beperk je het risico op een verdere verspreiding van het virus. Bewaak de social distancing zowel zijdelings als voor/achter, maar hinder daardoor geen andere weggebruikers. Groepen moeten steeds vergezeld zijn van een wegkapitein/coach/trainer/initiator. Hij/zij draagt de verantwoordelijkheid van de groep.

De wielerbond raakt enkele belangrijke punten aan. Het hoeft niet te verbazen dat anderhalve meter afstand houden weleens voor problemen zou kunnen zorgen op de weg. Als je gewoon achter elkaar fietst, blijft je gezicht gemakkelijk op anderhalve meter afstand van het gezicht van je voorganger, maar om veilig naast elkaar te rijden, is er al veel meer ruimte nodig. Daarom fiets je met jouw groep best niet op drukke wegen of op fietsroutes die druk worden bezocht door andere fietsers en wandelaars. Daarbij denken we meteen aan jaagpaden en knooppuntroutes (klik hier voor onze tips om betere routes te maken). Het kiezen voor kleinere groepjes is dan ook een uitstekende tactiek. Vlieg er dus niet meteen in met de volle twintig man in één groep, maar bouw gestaag op, zodat je kan beoordelen wat de veilige praktijken zijn in de huidige omstandigheden.

We leggen er ook graag nog eens de nadruk op dat de regel van 20 sporters enkel geldig is in officieel clubverband (ook wielertoeristenclubs en verenigingen zoals Okra) en met een duidelijke wegkapitein binnen de rangen (vanaf 15 man, daaronder mag dat gewoon een coach of begeleider zijn). Een wegkapitein moet ten minste 21 jaar zijn en om de linkerarm een band dragen met de nationale driekleur en het woord 'wegkapitein' (zoals op bovenstaande foto van Fashion For Cycling). Aan kruispunten zonder verkeerslichten kan de wegkapitein het verkeer stilleggen met een verkeersbordje en aanwijzingen geven terwijl de groep oversteekt. Enkele politici zwakten intussen al de begrippen 'club' en 'begeleider' af, maar we blijven oproepen tot voorzichtigheid, het beperken van risico's en het kiezen van de veiligste opties.

Voorts blijven de regels gelden die we eerder al bespraken in dit artikel en aanvulden met extra tips. De ultieme tip blijft: laat het gezond verstand zegevieren!
_________________
ONLY HE WHO GIVES UP IS DEFEATED. EVERYONE ELSE IS VICTORIOUS
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
SportSlife
site-admin


Geregistreerd op: 16 Dec 2009
Berichten: 3229
Woonplaats: Doornzele / VOORZITTER

BerichtGeplaatst: 22-05-2020 17:40:13    Onderwerp: Reageren met citaat

Vanaf deze week mogen wielertoeristen weer in groep het land doorkruisen. Maar Frank Glorieux, de CEO van Cycling Vlaanderen, roept op om de groepen niet te groot te maken. "20 man met telkens 1,5 meter tussen, dat is een massale groep. Dat kan niet."

Je zou denken dat ze bij Cycling Vlaanderen opgelucht zijn nu de groepstrainingen weer hervat kunnen worden. Maar CEO Frank Glorieux vindt het geen goed idee dat grote groepen samen op pad gaan.

"De mensen zullen denken: wat zegt hij nu? Maar wij zijn een van de enige sporten die op de openbare weg plaatsvinden en als je met 20 man met telkens 1,5 meter tussen gaat rijden, is dat een massale groep. Dat kan niet", zegt hij in De wereld vandaag op Radio 1.

"Je moet je gezond verstand gebruiken en de groep beperken tot 5 à 10 renners. Dat is wel haalbaar. Zoek liefst ook wat kalmere wegen op. In een bos of in de velden zou je eventueel nog met 20 kunnen rijden, maar zodra je de openbare weg opzoekt, zal het niet lukken."

"1.000 leden meer dan vorig jaar"
Cycling Vlaanderen heeft wel gemerkt dat er steeds meer mensen zijn gaan fietsen tijdens de lockdown. "We hebben nu 1.000 leden meer dan vorig jaar", zegt Glorieux.

"We hebben geen speciale wervingscampagne gedaan, maar zijn wel actief gebleven op de sociale media, om de mensen op weg te zetten met grote of kleine uitdagingen. Dat zal zijn vruchten wel hebben afgeworpen."

Leden bij Cycling Vlaanderen hebben niet alleen het voordeel dat ze verzekerd zijn, ze kunnen ook een beroep doen op de pechverhelping. En je helpt er jonge renners mee bij hun ontwikkeling.


"Want dat zorgt wel voor een dubbel gevoel bij ons. Aan de ene kant is het ledenaantal gestegen, maar aan de andere kant zitten jonge renners nu wel te bidden om weer te mogen koersen."
_________________
EEN WELGEMEENDE DANK U WEL AAN IEDEREEN DIE ZIJN STEEN of STEENTJE HEEFT BIJGEDRAGEN TOT HET SUCCES VAN ONS WEEKEND !!!!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
Massiboy
Ploegmanager


Geregistreerd op: 16 Dec 2009
Berichten: 4235
Woonplaats: Sleidinge

BerichtGeplaatst: 23-05-2020 15:32:01    Onderwerp: Reageren met citaat

Ga met 2 fietsen geen probleem voor niemand
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
Pycksken
Aandeelhouder


Geregistreerd op: 17 Dec 2009
Berichten: 9863
Woonplaats: Sleidinge / SECRETARIS

BerichtGeplaatst: 01-07-2020 15:37:32    Onderwerp: Reageren met citaat

Dag Ghost,

Berichtje van de andere bond - Cycling Vlaanderen. De onze volgt dan wel een dag later ....

Vanaf 1 juli wordt het opnieuw mogelijk gemaakt om deel te nemen aan recreatieve fietstochten. De organisatoren van fietstochten dienen hiervoor rekening te houden met een aantal maatregelen. Cycling Vlaanderen bundelde deze maatregelen in een draaiboek. Je kan ze hier bekijken.

Deze maatregelen zijn nodig om de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Niet alleen de organisatoren dienen rekening te houden met deze richtlijnen, ook als deelnemer moet je je er van bewust zijn dat deelnemen niet meer kan zoals voorheen.

We bundelen hieronder een aantal wijzigingen waarmee je rekening dient te houden.

VOORINSCHRIJVEN

Deelnemen aan een recreatieve fietstocht kan alleen door voor in te schrijven. Op de dag zelf is het niet mogelijk om in te schrijven. Breng je mede-fietsers en de organisatie niet in gevaar door niet-ingeschreven deel te nemen!
Op welke manier schrijf je in? De nodige informatie vind je in de recreatieve kalender op de website van Cycling Vlaanderen. https://cycling.vlaanderen/recreatie/kalender

Veelal gebeurt het door een e-mail te sturen naar de organisator, door telefonisch contact op te nemen met de organisator of door een online inschrijvingsformulier in te vullen.


VERTREKTIJD

Bij de voorinschrijving wordt er gevraagd om een vertrektijd op te geven. Hou je hier dan ook aan en kom niet te vroeg en ook niet te laat. We willen absoluut vermijden dat er teveel mensen samen komen bij de start- en finishlocatie.

BETALEN

De betaling gebeurt bij voorkeur vooraf via overschrijving of kan elektronisch ter plaatse via bijvoorbeeld Payconiq. Cash kan niet.

MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS

Per tocht wordt in overleg met de organisator een maximaal aantal deelnemers bepaald. Dit aantal mag niet overschreden worden. Het heeft dus geen zin om je naar de startplaats te begeven als de inschrijvingen volzet zijn. Breng je mede-fietsers en de organisatie niet in gevaar door niet-ingeschreven deel te nemen!

ESSO BBCT-KLASSEMENT

In de maanden juli en augustus kunnen geen punten verdiend worden voor het Esso BBCT-klassement. We laten je nog weten hoe het verder moet met het Esso BBCT-klassement dit jaar.

LET OP!
We geven nog 3 tips mee om je deelname goed te laten verlopen 1. Wees tijdens het fietsen niet overmoedig - Ga bij je deelname aan een fietstocht niet in het rood. Intensief en langdurig sporten kan de immuniteit gedurende ongeveer 14 dagen verzwakken. Zolang er geen vaccin of medicijn is, blijft het aanbevolen om matig te sporten, zowel qua duur als qua intensiteit.
2. Bereid je geruime tijd op voorhand conditioneel goed voor
3. Leef het gedragscharter van Sport Vlaanderen na - KLIK HIER om het charter na te lezen.


De eerste club die zal testen is blijkbaar Kwik Boekel op 11/07.
_________________
EEN WELGEMEENDE DANK U WEL AAN IEDEREEN DIE ZIJN STEEN of STEENTJE HEEFT BIJGEDRAGEN TOT HET SUCCES VAN ONS WEEKEND !!!!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Pycksken
Aandeelhouder


Geregistreerd op: 17 Dec 2009
Berichten: 9863
Woonplaats: Sleidinge / SECRETARIS

BerichtGeplaatst: 29-07-2020 7:55:39    Onderwerp: Reageren met citaat

Laatste update :

28/07

Voor zover er gecommuniceerd is, blijft sporten onder begeleiding dezelfde maatregelen volgen als voorheen en kan er dus nog in groep gefietst worden. Wij wachten op extra verduidelijking.

Wij hopen hier zo spoedig mogelijk de nieuwe coronamaatregelen te kunnen communiceren. Deze zijn momenteel te onduidelijk en de overheden zijn hierover in extra overleg.
_________________
EEN WELGEMEENDE DANK U WEL AAN IEDEREEN DIE ZIJN STEEN of STEENTJE HEEFT BIJGEDRAGEN TOT HET SUCCES VAN ONS WEEKEND !!!!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Fast Freddy
Wegkapitein


Geregistreerd op: 18 Dec 2009
Berichten: 1030
Woonplaats: Sleidinge / SPONSOR

BerichtGeplaatst: 29-07-2020 10:18:05    Onderwerp: Reageren met citaat

Zonet in het nieuws op radio interview met wielertoeristen gehoord, blijkbaar mogen de groepen maximaal 10 personen zijn.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Website bekijken
Pycksken
Aandeelhouder


Geregistreerd op: 17 Dec 2009
Berichten: 9863
Woonplaats: Sleidinge / SECRETARIS

BerichtGeplaatst: 29-07-2020 10:30:40    Onderwerp: Reageren met citaat

Laatste update 29/07 op site Vlaamse Wielrijdersbond :

Alle updates Coronavirus

Volgens mij is er dus nog niets veranderd voor recreatief fietsen in clubverband. Voorzichtigheid is altijd geboden uiteraard !

Update 29/07 Nieuwe maatregelen en situatie provincie Antwerpen

Volgens de laatste berichtgevingen is het nog steeds toegestaan om in een maximale groep van 50 personen in georganiseerd verband te fietsen met één verantwoordelijke. Uit eerste berichtgeving blijkt wel met uitzondering van de provincie Antwerpen, daar zijn ploegsporten met personen van 18 jaar en ouder niet toegestaan. (Wielertoerisme valt onder die noemer wordt ons verteld, wij wachten op bevestiging van gouverneur Cathy Berx)

Occasioneel fietsen/uitstapjes dus niet in sportverband kunnen tot 10 personen zolang er steeds 1.5meter afstand wordt gehouden. (Kinderen onder de 12jaar niet meegerekend)Mondmaskerplicht kan door lokale besturen plaatselijk opgelegd worden, neem dus steeds een mondmasker mee! Leuven, Gent, Antwerpen, Knokke,… (deze lijst is zeker niet compleet) hebben reeds verplicht dat op drukke plaatsen (soms zelf de hele bebouwde kom), het verplicht is om een mondmasker te dragen, ook voor fietsers, wandelaars en joggers! Controleer dus bij voorkeur vooraf naar plaatselijke wetgeving.
_________________
EEN WELGEMEENDE DANK U WEL AAN IEDEREEN DIE ZIJN STEEN of STEENTJE HEEFT BIJGEDRAGEN TOT HET SUCCES VAN ONS WEEKEND !!!!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
SportSlife
site-admin


Geregistreerd op: 16 Dec 2009
Berichten: 3229
Woonplaats: Doornzele / VOORZITTER

BerichtGeplaatst: 29-07-2020 15:25:00    Onderwerp: Reageren met citaat

“Alleen op uw koersfiets op een desolaat pad; dan hebt u geen mondmasker nodig. U zoeft mensen voorbij”, stelde de gouverneur. “Dat is iets anders als u in peloton fietst. Dan geldt het samenscholingsverbod van tien, en moet men afstand houden.”
_________________
EEN WELGEMEENDE DANK U WEL AAN IEDEREEN DIE ZIJN STEEN of STEENTJE HEEFT BIJGEDRAGEN TOT HET SUCCES VAN ONS WEEKEND !!!!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
Pycksken
Aandeelhouder


Geregistreerd op: 17 Dec 2009
Berichten: 9863
Woonplaats: Sleidinge / SECRETARIS

BerichtGeplaatst: 29-07-2020 15:34:33    Onderwerp: Reageren met citaat

Kunnen ze echt geen duidelijke besluitvorming nemen !!

Dus maximum 10 personen per groep en zorgen dat je een mondmasker, bandana of één of andere mondbescherming op zak hebt !!??

Pfffff
_________________
EEN WELGEMEENDE DANK U WEL AAN IEDEREEN DIE ZIJN STEEN of STEENTJE HEEFT BIJGEDRAGEN TOT HET SUCCES VAN ONS WEEKEND !!!!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Kurt Van Belle
Ploegmanager


Geregistreerd op: 13 Feb 2011
Berichten: 3029
Woonplaats: Sleidinge

BerichtGeplaatst: 29-07-2020 15:36:42    Onderwerp: Reageren met citaat

Aanwezigheidslijsten per clubactiviteit verplicht ! (Met verantwoordelijke begeleider)
14 dagen te bewaren.
Club is verantwoordelijk!
_________________
ONLY HE WHO GIVES UP IS DEFEATED. EVERYONE ELSE IS VICTORIOUS
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Pycksken
Aandeelhouder


Geregistreerd op: 17 Dec 2009
Berichten: 9863
Woonplaats: Sleidinge / SECRETARIS

BerichtGeplaatst: 29-07-2020 15:40:01    Onderwerp: Reageren met citaat

Nog ne keer pffffffffffffff Very Happy Wink

Nog een geluk dat ik goed namen en gezichten kan onthouden !

Rolling Eyes Rolling Eyes
_________________
EEN WELGEMEENDE DANK U WEL AAN IEDEREEN DIE ZIJN STEEN of STEENTJE HEEFT BIJGEDRAGEN TOT HET SUCCES VAN ONS WEEKEND !!!!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Kurt Van Belle
Ploegmanager


Geregistreerd op: 13 Feb 2011
Berichten: 3029
Woonplaats: Sleidinge

BerichtGeplaatst: 29-07-2020 15:42:51    Onderwerp: Reageren met citaat

Tip:
Enkel meerijden indien aangemeld op forum !
Dan is er geen werk.
_________________
ONLY HE WHO GIVES UP IS DEFEATED. EVERYONE ELSE IS VICTORIOUS
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Pycksken
Aandeelhouder


Geregistreerd op: 17 Dec 2009
Berichten: 9863
Woonplaats: Sleidinge / SECRETARIS

BerichtGeplaatst: 29-07-2020 15:45:25    Onderwerp: Reageren met citaat

Dat is nog eens een idee hé ..... Wink
(Ik ga der vandaag een pak terugsturen Shocked)

De cijferkes voor Evergem :

EVERGEM
In Evergem zijn de laatste zeven dagen 3 nieuwe besmettingen vastgesteld.

Evergem heeft 35.447 inwoners dus is de risicocoëfficiënt 8*. De alarmdrempel is daarmee niet overschreden.
_________________
EEN WELGEMEENDE DANK U WEL AAN IEDEREEN DIE ZIJN STEEN of STEENTJE HEEFT BIJGEDRAGEN TOT HET SUCCES VAN ONS WEEKEND !!!!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Kurt Van Belle
Ploegmanager


Geregistreerd op: 13 Feb 2011
Berichten: 3029
Woonplaats: Sleidinge

BerichtGeplaatst: 29-07-2020 17:53:23    Onderwerp: Reageren met citaat

Pycksken schreef:
Dat is nog eens een idee hé ..... Wink
(Ik ga der vandaag een pak terugsturen Shocked)

.


Voor vele activiteiten is vooraf reserveren verplicht, wat perfect mogelijk is om dit via forum te doen.
Op die manier is alles in orde voor de club. (Aanwezigheden)
( geen beperking van 10 personen voor clubs! Wel veiligheden respecteerbaar... voldoende afstand... dus concreet zeker geen grote groepen)
Wielerbonden kunnen nog eisen stellen
Gemeentes kunnen aparte besluiten goedkeuren (Zwalm vb....)
_________________
ONLY HE WHO GIVES UP IS DEFEATED. EVERYONE ELSE IS VICTORIOUS
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
KennyGeregistreerd op: 10 Apr 2019
Berichten: 33

BerichtGeplaatst: 30-07-2020 7:45:59    Onderwerp: Reageren met citaat

Je mag met 50 personen fietsen wel met 1 begeleider.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Pycksken
Aandeelhouder


Geregistreerd op: 17 Dec 2009
Berichten: 9863
Woonplaats: Sleidinge / SECRETARIS

BerichtGeplaatst: 15-08-2020 5:13:07    Onderwerp: Reageren met citaat

Onze bond komt ook nog een met een update (het is een beetje zoals het Europees Parlement in de Corona-crisis, of alle heren en dames politiekers in de regeringssoap, of Barcelona die met oude spelers speelt en denkt dat je zonder inzet de Champions League kan winnen ...) - niets nieuws onder de zon dus !!

Even een update!
13/08 PROVINCIE Antwerpen. Fietsen in georganiseerd verband mag weer in maximale groep van 50 personen. Die maatregel is dus opnieuw hetzelfde in heel Vlaanderen.

Algemeen geldt:
Voor sporten in clubverband mogen de groepen (opnieuw) uit maximaal 50 personen bestaan (met één begeleider).


Voor sporten in niet-georganiseerd verband, geldt nog steeds:
-Sporten is toegestaan in groepen van maximaal 10 personen
-Enkel contactloos sporten is toegestaan

Overig:
-De 1.5m onderlinge afstand tijdens het fietsen dient niet langer gegarandeerd te worden
-Wanneer u niet aan het fietsen bent, gelden de algemene regels
-Ook in Nederland mag u in uw groep van maximaal 50 personen fietsen
-Zorg dat u steeds een mondneusmasker mee hebt tijdens het fietsen
-Informeer u regelmatig

Zoals u al weet, kunnen de huidige maatregelen op korte termijn snel veranderen. Houd daarom zeker onze website in het oog en contacteer ons indien u vragen heeft.
_________________
EEN WELGEMEENDE DANK U WEL AAN IEDEREEN DIE ZIJN STEEN of STEENTJE HEEFT BIJGEDRAGEN TOT HET SUCCES VAN ONS WEEKEND !!!!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Pycksken
Aandeelhouder


Geregistreerd op: 17 Dec 2009
Berichten: 9863
Woonplaats: Sleidinge / SECRETARIS

BerichtGeplaatst: 27-10-2020 18:42:28    Onderwerp: Reageren met citaat

Laatste update - en nu is het menens hé .... ze gaan da viruske eens temmen !!! Midden november zijn we der vanaf Rolling Eyes

Vanaf vrijdag (morgen en overmorgen mag viruske nog een beetje verder tieren Embarassed) :

Onder de 12 jaar blijven alle sportactiviteiten mogelijk, maar voor iedereen boven 12 jaar worden ze aan banden gelegd. Het mag alleen nog buiten, in een groep van maximaal vier mensen. Zwembaden, fitnesscentra en bowlingzaken sluiten de deuren. Professionele sporten gaan wel nog door, maar zonder publiek.
_________________
EEN WELGEMEENDE DANK U WEL AAN IEDEREEN DIE ZIJN STEEN of STEENTJE HEEFT BIJGEDRAGEN TOT HET SUCCES VAN ONS WEEKEND !!!!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Pycksken
Aandeelhouder


Geregistreerd op: 17 Dec 2009
Berichten: 9863
Woonplaats: Sleidinge / SECRETARIS

BerichtGeplaatst: 09-12-2020 2:59:55    Onderwerp: Reageren met citaat

Het sta misschien niet in de juiste rubriek, maar het is onrechtstreeks toch wel een voortvloeiing van de corona ...

Ja, wat doet Pycksken om 3:56 op het forum. Inderdaad nadenken ....
hoe we alle leden terug kunnen motiveren om te fietsen, hoe we eventueel nieuwe leden kunnen aantrekken, hoe we terug alle whats-app bubbles gaan samensmelten tot één homogene club, of het zin heeft activiteiten te organiseren, clubvakanties te voorzien, hoe gaat de club er uitzien na de corona, gaan we nog leden hebben, enz .... zot hé dat ne mens daar wakker van wordt !!

In de eerste plaats juichen we uiteraard toe dat er veel gereden wordt, per 1, 2, 3 of 4. Hopelijk kunnen we terug heel vlug in groep rijden en een pint drinken ... dat mis ik enorm !

Allez nu terug mijn bed in .... en niet vergeten te fietsen hé !!! De moed niet verliezen op alle gebied ! BELIEVE Wink thumleft
_________________
EEN WELGEMEENDE DANK U WEL AAN IEDEREEN DIE ZIJN STEEN of STEENTJE HEEFT BIJGEDRAGEN TOT HET SUCCES VAN ONS WEEKEND !!!!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Ghostbikers Sleidinge VZW -> MEDEDELINGEN BESTUUR IVM CORONA Tijden zijn in GMT
Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Pagina 1 van 2

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Powered by phpBB
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum